Halarit Oy tarjoaa pintakäsittelyt Raision ja muun Varsinais-Suomen alueella

Huolella ja ammattitaidolla toteutettu pintakäsittely on kaunis ja kestävä. Saat piristettyä
tilan ilmettä ilman sen laajempaa remonttia. Kohteissamme huolehdimme siitä, että pinnat ovat paitsi hyvän näköiset, myös käytännölliset. Hartsi ja mikrosementtipinnoitteilla, maalaustyöllä tai laatoituksella pääsemme haluttuun esteettiseen lopputulokseen, jatkamme tilan käyttöikää ja voimme jopa nostaa sen arvoa.

Ota yhteyttä!

Avaimet käteen -palvelun ansiosta saat käsistämme kauniin, käyttövalmiin lopputuloksen.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Pinnoitteet

Pinnoituksen uusimalla tuot tilaasi uuden ilmeen lisäksi käyttöikää, mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Tietyissä tiloissa on tärkeää olla paljon iskuja kestävä materiaali, joskus korostuvat helppo puhdistettavuus tai pinnan kosteutta eristävät ominaisuudet. Mitkä tarpeesi ovatkaan, ulkonäöstä ei silti tarvitse tinkiä.

Perinteisten pinnoitemateriaalien rinnalle ovat tulleet vaikuttavat ja käytännölliset hartsi ja mikrosementtipinnoiteet. Molemmat ovat mukautuvia materiaaleja, jotka yleistyvät hygieenisyytensä, kestävyytensä ja helppohoitoisuutensa ansiosta. Ne on mahdollista sovittaa erilaisiin, eri-ikäisiin rakennuksiin tyylikkääksi tehokeinoksi. Myös näiden materiaalien työstäminen ja asentaminen on yllättävän nopeaa, ja käy ammattilaiselta näppärästi.

Tiedustele lisää pinnoitteiden mahdollisuuksista ja käyttökohteista!

Laatoitus

Oikein toteutettuna laatta on pitkäikäinen, monipuolinen ja miellyttävä materiaali erilaisiin tarkoituksiin. Laatoitus etenkin märkätiloissa on syytä toteuttaa yhteistyössä ammattilaisen kanssa. Osaavissa käsissä laatta taipuu toivottuun lopputulokseen, joka miellyttää silmää ja kestää käyttöä vuosia eteenpäin.

Maalaustyöt

Uudella maalipinnalla luot tilaasi toivomasi tunnelman nopeasti ja helposti. Tavoittelet sitten modernia tai klassista lopputulosta, tai haluat tilan inspiroivan tai rauhoittavan käyttäjäänsä. Osaava maalari tuo kaikki vaihtoehdot ulottuvillesi. Pintakäsittelyn lisäksi tarjoamme ratkaisuja myös vaativampaan remontointiin ja rakentamiseen, tutustu!