Rakennuspalvelut Raisiossa, Turussa ja koko Varsinais-Suomessa

Kun haluat korjata vanhasta uutta, osaava apu on vain puhelinsoiton päässä! Tarjoamme käyttöösi osaavan henkilöstön ja tehokkaan kaluston, joilla remontoidaan kodit uuteen uskoon. Avaimet käteen -palvelun ansiosta saat käsistämme kauniin, käyttövalmiin lopputuloksen.

Ota yhteyttä!

Kylpyhuoneremontit, laatoitukset ja muut huoneiston remontit

Mielessä kylpyhuoneen muodonmuutos – uudet kalusteet, kauniit laatat ja paremmat toiminnallisuudet? Meiltä onnistuu! Teemme myös erikoislaatoitukset ja -pinnoitukset, kuten hartsi- ja kalkkipinnoitteet. Remontoimme kaikki kodin tilat laatua ja sinun toiveitasi kunnioittaen.

Julkisivu- ja kattoremontit

Pelti-, huopa- tai tiilikaton korjaukset onnistuvat meiltä siinä missä puuverhoiltujen julkisivujenkin saneeraukset. Kun katto ja ulkoverhoilu ovat kunnossa, koko talo näyttää uudelta ja eloisammalta. Hyvin tehty julkisivu- ja kattoremontti suojaa myös rakennusta.

Uudisrakentaminen

Omakotitalojen ja muiden uudisrakennusten rakentamista laadulla ja kokemuksella. Halarit Oy on varma ja turvallinen valinta toteuttamaan kohteesi.

Palvelut taloyhtiöille

Tarjoamme remontti- ja rakennuspalvelujamme taloyhtiöille. Remontoimme huoneistot ja julkisivut, asianmukainen kalusto mahdollistaa myös leikkikenttien rakentamisen. Voimme rakentaa pihaan lisäksi aidat ja viihtyisät terassit.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!